Pyrimme poistamaan kitkaa ihmisen ja teknologian väliltä ja edistämään palveluiden käytettävyyttä sekä käyttökokemusta. Juuri tässä olemme erityisen hyviä.

Tapamme tehdä sinulle tulosta

1. Kuuntele

Asiakkaidemme on mukavaa työskennellä kanssamme, koska työskentelytapamme muovautuu heidän tarpeisiinsa. Mikä käy yhdelle, ei välttämättä toimi toisella. Kuuntelemme sinua ja muutamme prosessejamme tarpeisiisi ja projektiisi sopivaksi. Mutta ensin aloitamme ilmaisella arvioinnilla.

2. Arvioi

Jos et ole varma mistä aloittaa, joskus on parasta vain tavata ja haudutella ideoita. Voimme esimerkiksi käydä lävitse nykyisen tilanteesi ja kuinka hyvin olet tällä hetkellä esillä verkossa. Etkä ole käyttänyt vielä senttiäkään!

3. Mieti

Jotta voimme saada aikaan tuloksia budjetillasi, meidän on yhdessä löydettävä verkkoliiketoimintasi tavoitteet. Tämä voi perustua esimerkiksi brändin vahvistamiseen, sosiaalisen median integrointiin tai sivuillasi vierailijoiden muuttamiseen asiakkaiksesi. Kerro meille, missä sinä ja liiketoimintasi olette, niin voimme rakentaa sinulle huippuluokan digitaalisen strategian.

4. Toteuta

Kun kehitys on siinä vaiheessa, että voimme aloittaa toteutuksen, kokoamme sinun tarpeitasi vastaavan tiimin osaajistamme. Pidämme sinut ajan tasalla projektin etenemisestä ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työhömme tässäkin vaiheessa. Voimme ylpeinä sanoa, että projektimme tulevat valmiiksi, eikä sinun tarvitse pelätä aikarajan ylityksistä.

5. Jatkokehitä

Emme unohda sinua projektin loputtua. Verkkostrategia on pitkäaikainen prosessi ja vaatii seurantaa ja huoltoa - muuten saavutetut hyödyt saatetaan menettää. Ja jos verkkoliiketoiminnan tavoitteesi ei ole täyttymässä, autamme sinut takaisin oikealle polulle.